Natuurlijk Duurzaam 
 
Gewoon Doen 

Natuurlijk Duurzaam

Wij zijn een ervaren bouwbedrijf dat graag met u meedenkt.  Onze intenties als bedrijf zijn om met u een duurzame relatie op te bouwen.

Voor verschillende projecten kunt u bij ons terecht.

Bijvoorbeeld bij aanschaf van uw nieuwe woning helpen we graag om een passend huis te zoeken en samen met u de mogelijkheden te bespreken van de woning.

Of kunnen wij een aanbouw en verbouwing voor u realiseren. Of misschien heeft uw huis alleen onderhoud nodig.

Wij zijn in staat om aan uw wensen te voldoen en passen daarbij natuurlijke producten toe. Met oog voor detail en de duurzaamheid van uw woning centraal.            Denk hierbij ook aan het verduurzamen van uw woning zoals isoleren, ventileren, verwarmen enzovoorts....

Ook leveren wij meubels naar uw wens en in iedere afmeting. Voorafgaand maken wij een tekening ter goedkeuring en creëren uw persoonlijke meubel(s) voor uw huis of kantoor.  

Het verzorgen van restauraties is één van onze specialiteiten en loopt als een rode draad door ons bedrijf. Het restaureren van uw monument of woning is het conserveren voor de toekomst, wat overeenkomt met duurzaam bouwen. We hopen nog meer mooie projecten en u te kunnen toevoegen aan onze klantenkring.  

Wij kunnen u van dienst zijn met zowel kleine- als grootschalige projecten.


 


httpsreviews://www.google.com/search?q=natuurlijk+duurzaam+bv&rlz=1CAVHDQ_enNL912&oq=natuu&aqs=chrome.0.69i59j69i57j35i39j0j69i60l3j69i61.11673j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47c6425c23873ab5:0x6ccd493c24470b57,1,,

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map